Osa M53 Quantum

Pochwalcie się Waszymi Osami

Osa M53 Quantum

Postprzez Woolfski » czwartek, 22 listopada 2012, 20:27

Witam serdecznie wszystkich Osiarzy.
Moi drodzy. w dalszym ciągu restauruje od zera moją Osę. jak pisałem wcześniej na poprzednich moich postach w dalszym ciągu mam szaleńczy plan przerobienia naszej pupilki na skuter o napędzie elektrycznym. Z tego powodu w związku z kryzysem w UE postanowiłem założyć projekt, i proszę o wsparcie.
Proszę kliknijcie na link i przekonajcie się czego chcę dokonać.

http://polakpotrafi.pl/projekt/osa-m53-quantum

Jeśli nie macie funduszy choćby złotówki proszę o przesłanie tego projektu do swoich znajomych i przyjaciół, którzy w miarę swoich możliwości mogli by wesprzeć owo przedsięwzięcie. Każda suma się liczy. Jeśli nie uzbieram wymaganej sumy - nie otrzymam nawet złamanego grosza - a wspierający odzyskuje swoje pieniądze. Zatem nikt nie ryzykuje, jeśli tylko dacie mi szansę.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc :)

Dawid Kozłowski
Woolfski

Re: Osa M53 Quantum

Postprzez pszczółka » piątek, 23 listopada 2012, 09:08

Jest pomysł, jest koncepcja, ale może warto pomyśleć nad np jakimiś "cegiełkami"
tak np zrobili chłopcy od rekonstrukcji syreny, można było nabyć brelok z syreną sport za 15 zł, i był to wkład w rekonsrtukcję auta, może tu warto pomyśleć nad breloczkiem w postaci np skutera OSA, wtedy jak ktoś zdecyduje się wpłacić przynajmniej ma satysfakcję że coś za to drobnego otrzymał, powoduj to przynajmniej jakikolwiek komfort psychiczny i jest miły gadżet który przypomina o istnieniu takiego projektu i moim wkładzie w jego powstanie.
Maria

WFM OSA M-52 1963 r.
pszczółka

Postprzez marso » piątek, 23 listopada 2012, 09:34

Droga pszczółko zgadzam się z Tobą w 100% - przykład? też swego czasu były prośby i obiecanki i co? cisza niestety.
OsaM52 63,64r.
marso

Postprzez Woolfski » piątek, 23 listopada 2012, 19:27

Kochani - oczywiście są podarunki wsparcie mojego projektu kwotą 10zł - pierwsze 50 osób otrzyma specjalnie zaprojektowany dla tej okazji ołówek. :) małe - ale też kwota nie powala :D
przy wsparciu kwotą 50zł - 20 pierwszych osób otrzyma designerski kubek z logo projektu (rozważam powiększenie limitu kubków w zależności od pomysłu :)
przy wsparciu kwotą 100zł i więcej otrzymają Państwo wydany przeze mnie certyfikowany oraz podpisany spis oraz dokumentację projektu - oddam moje know-how byście sami mogli bezpiecznie i nie popełniając moich błędów stworzyć własny elektryczny skuter. jak również otrzymają Państwo kubek oraz ołówek by popisać się przed znajomymi :)

projekt na kubek w załączniku:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Woolfski

Powrót do Wasze Osy