przez towot » sobota, 30 lipca 2016, 20:58
To chyba Ty się chłopaczku napinasz używając pewnych, niecenzuralnych słów, których nie będę się powtarzał, gdyż musiałbym się zniżyć do Twojego poziomu, a ten uderzająco odbiega od poziomu pozostałych Forumowiczów, do których Ci daleko.
Ja w moim poprzednim poście wyraziłem swoją opinię i nadal uważam, że za trzy stówy, to co sprzedaje ten gość to badziew, skoro trzeba go przerabiać. Na poparcie swojego zdania mogę przytoczyć kilka argumentów, ale zostały już one tu na tym Forum zostały już przytoczone, jak jesteś ciekaw, to trochę sobie poszukaj.
Przy okazji dodam, że ów Producent traktuje chyba swoich klientów jak frajerów. Dlaczego tak uważam, powodów jest kilka. Jako przykład podam, że jeden mój znajomy kupił tłumik do Gazeli M17. Oczywiście według zapewnień Producenta tłumik był robiony na wzór oryginału. Tylko, że jak się zmierzy oryginalny i ten obecnie produkowany, to różnica jest znaczna. Jak skontaktował się z tym Producentem to ten w końcu przyznał, że tłumiki do Gazeli robi jako wzorowane na SHL M11.
Dlatego jeśli nadal uważasz ten badziew za dobry wyrób, to życzę powodzenia.